Kamagon Ball
De Kamagon Ball is uniek op het gebied van instabiliteitstraining. De Kamagon Ball is gevuld met water en maakt gebruik van hydro-inertia technology . Hydro inertia technology gebruikt de traagheid van water als basis voor instabiliteit. Met de Kamagon Ball kunnen dezelfde oefeningen als een medicine ball en een kettlebell worden uitgevoerd. De handvatten aan beide zijde van de bal zorgen voor meer grip en biedt extra mogelijkheden voor oefeningen. De Kamagon Ball heeft een vast formaat en kan tot maximaal 20 liter worden gevuld. De bal is leverbaar diverse kleuren.

De kamagon ball is effectief bij revalidatie en therapie bij rug, nek en schouderklachten.

Kamagon Ball kopen
Bekijk de aanbieding >>

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zie ook onderstaande Kamagon video waarin met een training van de buikspieren:
httpv://youtu.be/gKJhby8w5d0